Vakantiehuis website laten maken

Websitemakerij maakt voor € 650,00 ex. BTW een website voor jouw vakantiehuis of appartement.

Deze pagina komt niet op jouw website te staan, maar is bedoeld om uit te leggen hoe wij te werk gaan als we een vakantiehuis website gaan bouwen voor jou. 

Heb je vragen?

  • Bel ons gerust op telefoonnummer  06 27 40 75 36.
  • Of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Complete website voor € 650,00

Wil jij een moderne website laten bouwen voor jouw vakantiehuis of appartement? Websitemakerij doet het graag. Tegen een scherp tarief van € 650,00 ex. BTW bouwen wij op korte termijn een volledige website voor jouw vakantiehuis of appartement. Een website waar de bezoeker snel en gemakkelijk kennis maakt met de accommodatie, die jij verhuurt. Op de website staat alle essentiële informatie netjes en duidelijk gepresenteerd. De beschikbaarheid van het vakantiehuis is duidelijk zichtbaar én gemakkelijk door jou zelf aan te passen in de backoffice van de website. 

Website gebouwd met Joomla

De vakantiehuis website wordt gebouwd met Joomla. Joomla is een gratis te gebruikten en bekroond open source Content Management Systeem (CMS), gebouwd en onderhouden door een sterke community vrijwilligers die ernaar streven om robuuste, veilige en makkelijk te gebruiken software te maken. De functies ervan komen overeen met de nieuwste webtechnologie. Joomla 5 is de nieuwste versie van Joomla. Het is net zoiets als Wordpress, maar het werken aan je website met Joomla 5 is gemakkelijker, logischer en de mogelijkheden voor het bouwen van een website overeenkomstig jouw wensen zijn ruimer.

Het ontwerp van de website

Wij hebben een ontwerp gemaakt voor de website van jouw vakantiehuis of appartement. Hoe dat ontwerp er uit ziet kun je NU al zien. Je bent namelijk NU op de demo website, waar een denkbeeldige accommodatie gepresenteerd wordt. Als je een website voor jouw vakantiehuis of appartement laat maken door ons, dan maken we gebruik van dit ontwerp. Kleurstelling is in overleg aan te passen en is inclusief de prijs. Omdat we gebruik maken van dit kant en klare ontwerp kunnen we jouw website aanbieden voor de voordelige prijs van € 650 ex. BTW.

Jij levert ons de teksten, foto's, prijzen en beschikbaarheid

Wij kunnen de website van jouw vakantiehuis of appartement op korte termijn maken. Jij levert de teksten, foto's, prijzen en de beschikbaarheid aan. Ook geef je ons jouw bedrijfslogo. Je kunt ook kiezen voor een tekst-logo. We bespreken samen of je de foto's in wilt delen in categorieën of dat je ze allemaal bij elkaar wilt laten zien. We bepalen samen de volgorde, waarin de foto's getoond moeten gaan worden. De websitebezoeker kan de accommodatie gemakkelijk bekijken door op de tabjes te klikken, die in de tab-balk staan bovenaan de pagina van de accommodatie. We bepalen samen de tekst, die in deze tabjes komt te staan. Daarmee bepalen we eigenlijk ook de logische indeling van de gehele presentatie.

Wij gaan aan de slag

Wij zorgen ervoor dat de nieuwe website in de basis wordt geoptimaliseerd voor goede vindbaarheid in Google en andere zoekmachines. Daarvoor worden alle relevante zaken systematisch afgewerkt. Denk daarbij aan goede titel- en beschrijvingstags, die worden weergegeven in de zoekresultatenlijst van Google en andere zoekmachines. Deze titel- en beschrijvingstags zijn erg belangrijk! We geven alle plaatjes een logische zoekmachinevriendelijke naam. We maken logische zoekmachinevriendelijke url's, de internetadresregels die je in de browser bovenaan ziet staan.

Samen controleren we alles en zetten jouw website 'live'

De website wordt gemaakt op een testlocatie, die jij ook kunt benaderen. Zo kunnen we nog voordat de website 'live' gaat samen controleren of alles klopt. Klopt alles? Dan zetten we jouw nieuwe website 'live'.

Optioneel: onderhoudscontract voor € 135,00 per jaar

Als de website eenmaal geplaatst is, is die van jou. Er worden door ons geen abonnementskosten of iets dergelijks gerekend. Wel adviseren we om een onderhoudscontract af te nemen. Daarvoor updaten wij meerdere malen per jaar de Joomla-versie waarmee de website is gebouwd en maken dan tevens een back-up van de website. Tevens updaten we meerdere malen per jaar de gebruikte Joomla-extensies. Zo blijft de website goed functioneren en veilig. Een onderhoudscontract loopt één jaar en wordt na één jaar alleen in overleg weer verlengd. Je betaalt het onderhoudscontract voorafgaand aan de periode. De kosten zijn € 135,00 ex. BTW. Nogmaals, een onderhoudscontract is niet verplicht, maar wel aanbevolen.

Webhosting

De website van jouw vakantiehuis of appartement moet worden geplaatst bij een webhostingprovider. Misschien heb je al een website. Bij de webhostingprovider waar jouw website staat kunnen we dan de nieuwe website gaan plaatsen. Dat alles is inclusief de prijs van € 650,00 ex. BTW voor de website.

Heb je nog geen website en webhostingprovider? Wij adviseren dan webhostingprovider Vimexx. Vimexx-webhosting is modern, snel, veilig en voordelig. Al voor € 0,45 tot € 4,49 per maand ex. BTW heb je al goede en snelle hosting voor jouw website. Als je jouw website laat hosten bij Vimexx, dan regelen wij een account en installeren het hostingpakket. Tevens vragen we bij Vimexx jouw domeinnaam aan. Dit alles is bij de prijs van € 650,00 ex. BTW inbegrepen. 

Heb je al een website en wil je verhuizen naar Vimexx? Dat kunnen we voor jou regelen. De kans is groot dat je kosten gaat besparen op webhosting. De nieuwe website komt dan bij Vimexx te staan. We verhuizen jouw domeinnaam.

Websitemakerij verhuist je website voor € 95,00 ex. BTW naar een andere provider. Als je e-mail mee moet verhuizen wordt € 165,00 ex. BTW berekend i.g.v. één e-mailadres. Per extra e-mailadres wordt € 50,00 ex. BTW gerekend. Aan het einde van het verhuisproces ontvang je alle relevante wachtwoorden en inloggegevens. Na de verhuizing bespaar je doorgaans kosten. Vaak heb je de verhuiskosten al binnen één jaar terugverdiend.