Vakantiehuis website laten maken

Jij bepaalt welke tekst hier komt te staan.

Onderaan deze pagina vertellen we onder het kopje 'Over Websitemakerij' iets over ons bedrijf Websitemakerij, het bedrijf dat jouw vakantiehuis website kan gaan maken. 

Vijf jaar verhuur van 'Vakantiehuis Aventine'

Vijf jaar geleden zagen wij een mooi huis gelegen aan de rand van een mooi heidelandschap in bergachtig gebied. Wij waren op slag verliefd op het huis, konden het kopen en tevens gelijk beginnen met de verhuur. Vanuit de tuin zie je bij helder weer in de verte een prachtige bergtop. Wij kenden de bergtop niet en noemden hem 'Aventine'. De naam van ons vakantiehuis was toen snel bedacht. 

Vanaf het moment dat we een website hebben laten maken voor ons vakantiehuis, trekken de boekingen aan. De boekingen krijgen we binnen middels boekingsaanvragen die op de website gedaan worden. Ook sturen mensen ons vaak een e-mail met vragen over het vakantiehuis of ze bellen ons.

Als iemand een boekingsaanvraag heeft gedaan via de website nemen we altijd telefonisch contact op. Dit in tegenstelling tot veel moderne boekingswebsites waar het persoonlijke contact geheel verdwenen is. Zo weten wij een beetje wie er wil boeken en kan de geïnteresseerde ons een beetje leren kennen.

Bekijk details vakantiehuis

 

Over Websitemakerij

Websitemakerij maakt graag een website voor jouw vakantiehuis of appartement. Hieronder vertellen we iets over ons bedrijf.

De eigenaar van Websitemakerij

Frank Hoekstra | Websitemakerij: vakantiehuis website laten maken

Ik ben Frank Hoekstra, eigenaar van Websitemakerij. Geboren en getogen in Almelo en op mijn achttiende levensjaar in Amsterdam terecht gekomen (en daar nooit meer weggegaan). Mijn middelbareschooldiploma haalde ik in 1981 op het RSG Erasmus. Ik had een vwo-bètapakket. Na een blauwe maandag in Wageningen te hebben gestudeerd begon ik in 1981 aan de studie politicologie aan de Universiteit van Amsterdam. In 1988 studeerde ik daar af. Vanaf 1993 tot op heden ben ik mede-eigenaar van het bedrijf Uphill Vakantiehuizen, dat online vakantiehuizen verhuurt in Tsjechië en Slowakije. Vanaf begin 2013 tot op heden ben ik eigenaar van Zeewierwinkel, dat zeewiervoedingsproducten verkoopt. Vanaf 2017 ben ik begonnen met het maken van websites voor particulieren en kleine zelfstandigen.

Lees meer over Websitemakerij op www.websitemakerij.nl (de website opent in nieuw venster).

Naar Websitemakerij

 

Tevreden klanten  Google reviews

Google reviews Websitemakerij in Amsterdam: Vakantiehuis website laten maken

Regelmatig schrijven onze klanten op Google een review over hun ervaringen met Websitemakerij (de link opent in nieuw venster).

Bekijk Google reviews

 

Tevreden klanten  Reviews op onze eigen website

Als we een website hebben opgeleverd, vragen we de klant een review te schrijven. Je kunt deze klantreviews bekijken op www.websitemakerij (de website opent in nieuw venster).

Bekijk klantreviews

 

Bedrijfsgegevens Websitemakerij

Contact

  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Telefoon: 06 27 40 75 36
  • Adres: Websitemakerij, Oudeschans 21, 1011 KS Amsterdam, Nederland

Bankgegevens

  • Iban: NL69INGB0007105095
  • Tenaamstelling: t.n.v. Zeewierwinkel, Oudeschans 21, 1011 KS Amsterdam
  • Bic-code: INGBNL2A
  • ING BANK NV

Kamer van Koophandel

  • Kamer van Koophandel Amsterdam: 55989268
Jij bepaalt welke tekst hier komt te staan.

Voordelige vakantiehuis website laten maken?

Dat kan voor € 650,00 exclusief BTW.
We leggen je graag uit hoe het werkt!