Vakantiehuis website laten maken

Hier worden de goede reviews getoond, die jij in de loop van de tijd hebt verzameld van de gasten van jouw vakantiehuis of appartement. Vraag een klant altijd om een review te schrijven. Het biedt de bezoekers van jouw website interessante extra informatie.

We kunnen ook een link plaatsen - zoals hieronder gedaan is - naar eventuele Google-reviews van gasten van jouw accommodatie. Hieronder kun je de Google-reviews bekijken van ons bedrijf Websitemakerij.

Wil je weten hoe werkt, een vakantiehuis website laten maken?

Lees hoe het werkt

Google-reviews

Bekijk de Google-reviews van onze accommodatie (opent in nieuw venster).

Bekijk de reviews op Google van Websitemakerij

Wat zeggen onze gasten?

(tip: bekijk de reviews door te 'swipen')

Hier kun jij de goede reviews plaatsen, die je van de gasten van jouw vakantiehuis hebt gekregen. Vraag een klant altijd om een review te schrijven. Het biedt de bezoekers van jouw vakantiehuizenwebsite interessante extra informatie.

Geraldine Feenstra

verblijf: 1 tot 10 oktober 2020

Heerlijke vakantie gehad. Er mooi is het uitzicht over de heide! De tuin is groot en er is een vuurkorf buiten (gezellig). De buitensauna is erg mooi. Zeer aan te bevelen dit vakantiehuis. De website van het vakantiehuis vonden wij ook erg overzichtelijk.

Kerry Underwood

Verblijf: 1 tot 18 april 2022

We waren toe aan een vakantie in Nederland na een jaar niet weg geweest te zijn. Het is ons erg goed bevallen. Voor herhaling vatbaar dit mooie vakantiehuis met prachtig uitzicht over het glooiende heidelandschap. Veel bomen in de tuin stonden in bloei, waaronder twee mooie oude meidoorns.

Piet Bakker

Verblijf: 20 tot 27 april 2022

Gewoon een hele mooie accommodatie. Prijs/kwaliteit is top. Aanbevolen!

Jantine aan den Dijk

Verblijf: 1 tot 8 mei 2022
Jij bepaalt welke tekst hier komt te staan.

Voordelige vakantiehuis website laten maken?

Dat kan voor € 650,00 exclusief BTW.
We leggen je graag uit hoe het werkt!